Paneldebatt 31 januari 2018

Tid: 2018-01-31 kl 15:30
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - Malmstensalen

Evenemangstyp: Debatt

Hur kan politiken, tekniken och individen bidra till en smart klimatpolitik? Isabella Lövin debatterar med forskare från Handelshögskolan och Chalmers kring olika aspekter på klimatfrågan. Det internationella klimatarbetet tog ett kliv framåt med Parisavtalet men verkar nu stå inför stora utmaningar. Vad kan Sverige göra? Vad kan individen själv göra? Vilken roll spelar styrmedel? Vad kan den tekniska utvecklingen medföra? Blir vardagen gråare i en fossilfri Värld?

CeCAR Seminar with Carl Martin Allwood

Tid: 2018-02-01 kl 13:15

Evenemangstyp: Seminarium

At the CeCAR Seminar Carl Martin Allwood, Department of Psychology, University of Gothenburg, presents the paper "Judgments of ignorance/ knowledge, risk, and answerability in complex contexts - Experimental and questionnaire studies".

The Ocean in a +2°C world - An analytical perspective

Tid: 2018-02-22 kl 08:00

Evenemangstyp: Seminarium

In this symposium we will address the potential evolution of the ocean in warming climate. We will learn from the geological past as well as from the present knowledge in oceanography, carbon- and ecosystem sciences and numerical modelling.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Anna-Karin Lundell|Sidan uppdaterades: 2016-10-18