Boksläpp: Miljöpolitik - i går, i dag, i morgon

Debate, Lecture

Lennart J. Lundqvist, professor emeritus i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, har utkommit med en ny bok: Miljöpolitik - igår, i dag, i morgon (Arkiv förlag). Den 13 oktober 2017 presenterar Lennart J. Lundqvist boken på ett seminarium vid Göteborgs universitet och därefter följer en paneldiskussion.

I boken diskuteras de utmaningar vi alla står inför när det gäller den kommande globala resursknappheten och hur vi bäst kan bevara de naturresurser som tillhör oss alla samtidigt som vi slår vakt om demokratin och den individuella valfriheten.

Date: 10/13/2017

Time: 12:00 PM - 5:00 PM